Home Over Octagon Ontwerpen Contact
excd-huisstijl hero

EXCD Innovations

EXCD is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op de evenementenbranche, met name festivals. Mijn ontwerp was gericht op het weergeven van de moderne, vooruitstrevende identiteit van het bedrijf, passend bij de technische en innovatieve aspecten van hun werk.

Excd logo proces
Excd logo proces

Logo

In dit logo zijn de verschillende componenten opgenomen waarmee “excd” werkt. Deze componenten zijn: geluid, licht, data, communicatie en chips. Deze componenten vormen samen het concept voor innovatie en technologie in de entertainmentindustrie. In het beeldmerk zijn deze componenten in de letter “e” van “excd” gevormd.

Linda van Egmond logo wit
EXCD logo

Styleguide

Een complete huisstijl omvat meer dan alleen een logo. Een styleguide is een handig hulpmiddel om de huisstijl consistent en herkenbaar te houden. Het bevat richtlijnen voor onder andere kleurgebruik, typografie en plaatsing van de huisstijl. Zo wordt ervoor gezorgd dat de huisstijl altijd volgens de regels wordt toegepast. Hieronder zie je een voorbeeld van enkele pagina's uit de styleguide die ik voor EXCD heb gemaakt.

Placeholder
EXCD styleguide
Placeholder
EXCD styleguide
terug naar overzicht

meer projecten