Home Over Octagon Ontwerpen Contact

Life Quality

Life Quality is een leefstijlcoach in Obbicht die zich richt op persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, coaching en fysieke training. Om hun online aanwezigheid te verfrissen en hun diensten beter onder de aandacht te brengen, kwam Life Quality bij Octagon Multimedia Design. Als uitdaging kreeg ik de taak om een website te ontwerpen en realiseren die informatief en uitnodigend is, en die zowel de mannelijke als vrouwelijke doelgroep tussen 30 en 65 jaar aanspreekt.

Placeholder
Detail pagina van webdesign voor Life Quality Obbicht: BMI en BMR calculator
Placeholder
Detail pagina van webdesign voor Life Quality Obbicht: Personal training en voedingsadvies

Visueel & Functioneel

In dit project was het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen visuele elementen en gebruiksgemak. De site biedt intuïtieve navigatie, zorgvuldig ontworpen graphics, en is toegankelijk op zowel desktop als mobiele apparaten. Hierdoor is de website niet alleen aantrekkelijk, maar ook praktisch.

Placeholder
User interface en user experience webdesign icondesign en layout van webdesign voor Life Quality Obbicht

Responsive webdesign

Het responsive design zorgt ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor biedt de website een naadloze ervaring op zowel mobiel als desktop, zonder in te leveren op snelheid of kwaliteit.

Detail pagina van webdesign voor Life Quality Obbicht: Responsive webdesign desktop
Detail pagina van webdesign voor Life Quality Obbicht: Responsive webdesign mobile

Resultaten en Impact

De nieuwe website biedt een uitnodigende en complete ervaring voor bezoekers. Met duidelijke call-to-actions en een focus op persoonlijk contact, weerspiegelt de site volledig de visie en aanpak van Life Quality.

Meer weten over Life Quality?

Klik hier om terug te gaan naar alle ontwerpen

meer projecten