Home Over Octagon Ontwerpen Contact
PDM project header

PDM

PDM, afkorting voor Particle Deposition Monitoring, is een geavanceerd meetsysteem ontwikkeld door SAC Nederland. Als ontwerper heb ik de huisstijl van PDM gecreëerd, inclusief diverse printmaterialen en een speciale website. PDM optimaliseert de meting en monitoring van deeltjesafzetting. Het systeem telt, classificeert en visualiseert de deeltjes op een afneembare meetplaat.

Logo

Het nieuwe PDM-logo creëert een consistente visuele identiteit in lijn met de huisstijl van SAC Nederland. Met een modernere en abstractere uitstraling, geïnspireerd op het 'Particle Deposition Measurement' apparaat, legt het logo een visuele link met de essentie van het systeem.

PDM logo
PDM rebus

Styleguide

Een consistente en herkenbare huisstijl is essentieel voor PDM. Daarom heb ik een uitgebreide styleguide ontwikkeld die richtlijnen biedt voor het gebruik van kleuren, typografie en de positionering van de huisstijl. Met behulp van deze styleguide zorgen we ervoor dat de huisstijl van PDM altijd consistent wordt toegepast. Hieronder zie je enkele voorbeeldpagina's uit de styleguide die ik speciaal voor PDM heb gemaakt.

Placeholder
PDM styleguide
Placeholder
PDM styleguide

Printmedia

Voor PDM zijn diverse printmaterialen ontwikkeld, zoals briefpapier en flyers. Deze materialen dragen bij aan de professionele uitstraling en laten op visueel aantrekkelijke wijze de unieke eigenschappen van het systeem zien.

Placeholder
PDM flyers
Placeholder
PDM briefpapier

Website

De PDM-website is ontworpen om informatief te zijn met een moderne uitstraling te die past bij de vernieuwde identiteit van het systeem. Het biedt bezoekers een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring.

Terug naar overzicht

meer projecten