Home Over Octagon Portfolio Contact
Qoraggio header

Qoraggio

Qoraggio is een nieuw koffiemerk gericht op “Fair chain” en “Zero waste” oplossingen. Het doel van Qoraggio is om kwaliteitskoffie beschikbaar te maken zonder afval en verpakkingsmaterialen. Daarnaast zorgt Qoraggio voor een eerlijke prijs aan de koffieboeren om zo een bijdrage te leveren aan een leefbaar inkomen voor koffieboeren in Ethiopië en Kenia.

Qoraggio had de behoeften aan een toepasselijke huisstijl met bijbehorende communicatiemiddelen om een uniek verhaal te communiceren.

Qoraggio logo
Qoraggio rebus

Visitekaartjes

Om ook de visitekaartjes “sustainable” te maken zijn deze gedrukt op speciaal materiaal gemaakt van koffiegrond. Op deze manier hoeft er ook geen papier gebruikt te worden voor de visitekaartjes.

Qoraggio visitekaartjes
Qoraggio Stationary

Stationary

Het ontwerp voor het briefpapier van Qoraggio is voor digitaal gebruik. Zo hoeft er ook geen papier gebruikt te worden voor het briefpier.

E-mail

Voor communicatie via e-mail zijn er twee varianten gemaakt: een e-mailhandtekening/voetnoot en een mailcampagne.

Placeholder
Qoraggio mailcampagne
Placeholder
Qoraggio mail handtekening

Website

Op de website vind je informatie over wat het doel, de aanpak en de impact hiervan is. Het doel van deze onepager website is het informeren volgens de what why en how van Qoraggio.

Qoraggio website
Terug naar overzicht

meer projecten